Post by sypresatotar on Feb 6, 2022 17:34:30 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Line Color 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Line Color 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ modować więcej punktów ▞▞▞
▞▞▞ Line Color 3D 2022 version ▞▞▞
uwielbiam tę grę i wszystkie, ale większość z tych gier ma zbyt wiele reklam.
Ta gra jest całkiem fajna👍🦄
taka sobie tam gierka ... gierka bo gierka x)
Line Color 3D Hygge slq
Nie podoba mi się ta gra, ponieważ pętla tyro to trudny pech
Gry Spoko
Gra suuperowa i nie mam zaztrzeżeń
Uwielbiam tę grę, a ta gra jest tak dobra😘😍😗😙😚💕💓💖💗💕💓💕💖💗👄💋❤ najlepsza gra, jakiej nigdy nie widziałem, a ta gra sprawia, że jestem tak dobry i cała miłość w tej grze😍💗💖 💖 ta gra dla mnie 💕💕💕💕💕💕💕💕💕💗💖💓💕💖💗💕💖💓💗💖💔💔💗💖💕💓😍😘😗😙😚😍😘😗😙😚 pocałuj. pocałuj i kochaj
Jest ok Myślę, że jest ok Nie otrzymuję wielu reklam, ale jeśli dasz to dziecku, może się zdenerwować i zepsuć telefon
Bardzo ciekawa gra Uwielbiam tę grę, jest to bardzo dobra, cudowna gra
Na początku jest to bardzo łatwe, ale potem jest tak trudne, że daję jedną gwiazdkę w rozgrywce i grafice pięć, a kontrolę pięć
Naprawdę podobała mi się ta gra, ale po 100 poziomach poziomy powtarzają się znowu i znowu Proszę o zmianę systemu powtarzania poziomów raz za razem
Bez względu na to, jak wolno próbowałem zmusić go do przejechania toru, przyspieszył szybciej, niż powiedziałby mu mój palec – i, oczywiście, w końcu uderzył w przeszkodę. Próbowałem nawet go zatrzymać lub cofnąć, ale kolorowa linia przesunęła się do przodu i rozbiła. Nigdy nie przekroczyłem pierwszego poziomu: odinstalowałem go, gdy chciałem „uzyskać dostęp i mieć pełną kontrolę” nad moim kontem Google.
To fajna gra, ale jest problem z obracaniem się, niektóre z nich stają się niewidoczne, gdy się zbliżysz, napraw to.
💫Ok, więc ta gra jest niesamowita. Gram w nią już od jakiegoś czasu (✨Jestem na poziomie 374✨) Dwie złe rzeczy to to, że po pewnym czasie powtarzają poziomy i jest tak wiele reklam 😡ale w przypadku reklam mam rozwiązanie, możesz wyłączyć Wi-Fi swojego telefonu i zagrać w grę, a reklamy nie będą wyświetlane (dziękuję później)
to ma baaardzo wiele reklam, a po ukończeniu poziomu są tam 2 reklamy, a po zakończeniu reklamy bezpośrednio pobierz inną aplikację z !!! proszę nie pobierać tej aplikacji, która ma wirusa
Dodaje grę, nawet jeśli odmówisz ożywienia!
Nie podoba mi się ta gra, jest po prostu okropna. Ma setki reklam i są one tak DŁUGIE. Z mojej strony nie ściągaj tej gry, jest nudna i jestem pewien, że jest dla dzieci.
Line Color 3D Jocuri obișnuite olp
Tyle reklam! Pokazuje reklamy bardziej niż grę. Dałbym mu pół gwiazdki, gdyby była taka opcja.
Gra spoko ale strasznie dużo reklam
dobrze
Ki
Ta gra jest fajna (ale jest dużo reklam, a cegła zbyt szybko się porusza, dlatego daję 3 gwiazdki)
Nie mogę zainstalować gry
To najlepsza gra na świecie. Ale oceniłem jedną gwiazdkę mniej z powodu kontroli. Kiedy próbuję poruszyć cegła, nie rusza się. Po pewnym czasie porusza się samoczynnie powodując, że dotyka przeszkód i pęka. I pojawia się reklama. PROSZĘ TO NAPRAWIĆ😡😡😡. Albo będę musiał odinstalować. Nie zniosę stresu związanego z tą grą
To było zbyt łatwe, a reklamy są bardzo denerwujące
Bardzo to lubię. działa świetnie. Nie dałem jej 5 gwiazdek, ponieważ znalazłem dużo monet, aby kupić postać UTRZYMAJ TO
Fajnie powiedziałbym, że dostajesz kolor, niż poruszasz nim, niektóre poziomy są trudne, więc musisz dostać tę grę, proszę, wcale z tobą nie walczę
nawet fajna
Gra nawet spoko doszłam do 100 lvl i dobijam do 200 lvl ÙwÚ
Gra fajna ale czy mi się pojawia, że te powtarzają się? Na początku ta gra była (przynajmniej dla mnie) fajna i nie nudząca tak szybko jak inne gry. Ale później ta gra mi się znudziła i mi się, że poziomy się powtarzają. Pozdrawiam💙❤️💚💜🧡💛
Gra sie zacina az za bardzo
Monster Fishing 2022 სპორტი iii
Gra jest dobra, nie działa płynnie, ale jest ZA WIELE REKLAM, gdyby było ich mniej, oceniłbym ją na 4 lub 5 gwiazdek
Reklamy są wszędzie, nawet na środku poziomu, to m.in. śmieszne...
Świetny relaks. Uwielbiam grać. Polecam.
Fajna gra i bardzo zadowolona gra problem z opóźnieniem zakupu stworzony w tej grze
Wow. Po prostu wow, czy wolałbyś raczej zatrzymać swoich odbiorców, czy po prostu sprawić, by odeszli ze złości i frustracji. Rozumiem, że musisz zarabiać, ale tego, tego nie rozumiem, jeśli chcesz mieć reklamy bez reklam, po prostu... wyłącz swoje dane i internet, a może nawet sprawi, że subskrypcja będzie tańsza i miesięczna, i może bym to kupił.
Daję trzy gwiazdki ponieważ gra bardzo fajna. Jednak jak zagrałam raz to zacięła się a potem ruszyła. Potem jednak zacięła się i mnie z niej wywaliło. Potem weszłam w ten sam problem.
Fajna gra ale jest jeden minus bo zabiera ci to więcej pamięci w twoim telefonie
W linii
Ilość reklam jest śmieszna. Potem stały baner z informacją, że ograniczam ich, ponieważ nie dam im dostępu do wszystkich moich danych. Nie odpowiadaj i nie mów, dlaczego to robisz. Nie jestem zainteresowany.
Przez znikające trudno w to grać
Bardzo się zacinam. Popracujcie nad tym!
Bardzo piękna gra i bardzo wspaniała gra, to bardzo dobra gra, daję 5 gwiazdek, ale tak wiele reklam, ale bardzo fajna gra na całym świecie, więc daję 5 gwiazdek, dzięki wybaczaniu okazji
Najlepsza gra w historii. W moim telefonie żadna gra nie działa w sposób ciągły, zawiesza się. Ale kolorowa linia 3D jest niesamowita. Ale tylko jeden problem, że reklamy wyskakują z dowolnego miejsca. W przeciwnym razie uwielbiam tę grę
Jestem recenzentem gier, nie polecam tej gry, ma wiele reklam, musisz oglądać 30-sekundowe reklamy za każdym razem, gdy pokonasz poziom i nie możesz wyjść z reklamy bez naciśnięcia tylnego przycisku w telefonie NIE PŁAĆ ZA BRAK REKLAM, za które zapłaciłem brak reklam i TO NADAL DAŁ MI REKLAM, ta gra jest ogólnie dobra, oczywiście poza reklamami
Szczerze mówiąc, nie podobała mi się ta gra, ponieważ naprawdę się denerwowałem, a gra po prostu mnie wkurzyła. Ale gdybym nie był tak wściekły, to bym mi się podobał. To było naprawdę zabawne, dopóki się nie zdenerwowałem, twórcy powinni zostawić znak dla ludzi, którzy naprawdę się wściekają, na przykład nie graj, jeśli naprawdę się złościsz. Myślę też, że te pięćset słów to reeeaallyy głupie. Hdhdjrjrkrhfjfbfgdbfchfndhd hdbfbcjgncvnnv vvv vvnvvjv kosmici👽 którzy mnie rozumieją, kiedy powiedziałem, że myślę, że się ze mną zgodzisz. Dziękuję.
Dałbym 0 gwiazdek, gdybym mógł, ta gra śledzi twój adres.. Ściągnąłem ją około 22:00, ao 12 zacząłem słyszeć odgłosy i mężczyźni pojawili się w moim domu. Na początku nic o tym nie myślałem, ale odinstalowałem go i nie ma już przypadkowych osób przychodzących do moich drzwi. Usuń to, jeśli go masz!
Oceniłem tę grę na pięć gwiazdek, podoba mi się i jest to gra, w którą możemy grać w dowolnym miejscu, bez mobilnej transmisji danych lub Wi-Fi. ✌.
To fajna gra na kolację, w którą powinieneś zagrać