Post by sypresatotar on Feb 6, 2022 17:28:28 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Grow Castle - Tower Defense ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Grow Castle - Tower Defense IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ povećati kristale hak ▞▞▞
▞▞▞ Grow Castle - Tower Defense 2022 version ▞▞▞
Sjajna igra! Ali mogao bi očajnički koristiti sustav trgovanja. Bilo da se radi o trgovanju među prijateljima iz Ceha ili prijateljima. Moj prijatelj stalno dobiva sreću s kvalitetnim predmetima s velikim čarolijama i ne trebaju mu pa ih mijenja za 1 materijal. kad sam igrao puno dulje i ne mogu imati sreće na svojim rolama. I to bi definitivno učinilo igru mnogo boljom! Mrzim ga vidjeti kako mijenja predmet za jedan materijal koji mi je očajnički potreban! Platio bih karte za trgovanje.
Jako volim ovu igru otkad sam počeo igrati. samo što je potrebno puno baterije i morao sam pauzirati igranje na neko vrijeme, popravite ovo. Također želim predložiti dodavanje više heroja ili kućnih ljubimaca (poput zmajeva, itd.) koji bi se također borili jer sam očekivao da ću ukrotiti zmajeve ili dobiti jaje nakon što ih pobijedim.
Grow Castle - Tower Defense Arkády aba
Vrlo zabavno i zarazno. Toliko stvari za napraviti i uvijek izazov
Proizvodi i usluge
Grow Empire: Rome is a captivating game, mixing tower defense (TD) and strategy ... is a two civilizations fight ypur castle vs some random person s castle.
Ovoj igri treba previše vremena na mreži... Imate li uopće pojma koliko je dosadno samo gledati val za valom, tisuće ako ne i deset tisuća valova, sve se mora raditi online. Izuzetno je dosadno. Ova igra pruža NULA izvanmrežnu značajku, što je velika slabost za ponavljajuću farmersku igru. Također "potreba otkriti gdje je dijamant" zaustavlja protok makroa u bluestacku. Zašto koristiti makro? Ozbiljno misliš da imam vremena samo gledati deset tisuća valova iste animacije? Šališ se?
To je zabavna igra za igranje ako vam je dosadno, ali mislim da treba više obrambenih karaktera i sposobnosti
Izazovno - ne. Ponavljajući - DA. Uživam u igrama tower defense, ali ova mi se brzo istrošila. Izravnavanje različitih aspekata vaše obrane/napada skače u cijeni, izuzetno, puno više od onoga što mislite. Zlato ne ulazi dovoljno brzo osim ako niste spremni uložiti u ovu freemium igru. Iskreno, isplati se preuzeti za igranje. Nemojte se iznenaditi ako deinstalirate za manje od tjedan dana.
Igra je na početku bila jako zabavna, ali toliko je teško pobijediti razine da postaje stvarno dosadna. Morate bezumno igrati bitku uvijek iznova i iznova samo da biste pokušali pobijediti jedan novi dvorac.. To je prilično prazna igra. Igrao sam je nekoliko tjedana, ali deinstaliram jer više nije zabavno.
My Talking Hank ง่ายๆ fks
Odmah mi se svidjela igra... Dao bih joj peticu, ali to ne zaslužuje... 1. Vjerujem da igri nedostaje tutorial... 2. Događaj u kojem osvajate gradove i dobivate 10.000 novčića na 10 minute su lažna ... Shvatio sam da nakon nekog vremena gdje sam dobio svoje sezonske nagrade kao svakih 20 do 30 minuta ... Razmišljajući o tome, osjećam se kao da vam iskreno dam 2... To je stvarno zabavno nivo 50 za 2 dana i još uvijek na njemu...
"Poboljšani način pakla" to je smiješno. Iznervirao si ga, bez namjere. Loš potez za hvatanje novca, sada ne mogu dobiti zlato ako želim. Ako ne poništite ovu promjenu, deinstaliram. Prije sam čak i reklame gledao, ali sad odlazim.
Al dosadi
zato što kad deinstaliraš moraš sve iz početka
Zijevanje. Cheesy tower defense koja ne drži svijeću za BloonsTD na primjer. Stalno traži od vas da gledate oglase. Skuzi ovo. Omogućuje vam da potpuno preskočite razine unaprijed trošenjem valute u igri. Mislim... to je čista definicija plaće za pobjedu. Ubio sam sat vremena na njemu, ali nikako da mi ovo bude nova igra po izboru.
Ta igra je stvarno dobra igram je puno
Kad jednom skočiš, ne možeš stati! Velika ovisnost, na dobar način!
Grow castle u super igri molim više karaktera 🙏🙏
To je zabavna igra, ali je potrebno mnogo vremena da se dobije novac i napreduje
Ova igra je super super i ikada sam vidio ovu super igru, ali molim vas dodajte događaje, izazove, to je to super igra. Cijenim igru koju ste napravili za programere, molimo dodajte veliko ažuriranje grafike i sve i to je to OCJENA 5 ZVIJEZDICA I Izvanredna!!!!
Bate krvavi isus
20$ za %30 bržih čudovišta, +100$novca za 200satnu auto bitku, to je p2w af osim toga zarazna je i vrlo dobra igra. ukratko, igra se ne igra za one koji žele biti vrhunski bez trošenja novca.
Brušenje je loše, ali igra je dobra pa 3 zvjezdice.
Postoji bug koji se ne mogu povezati s poslužiteljem i kaže da nema internetske veze? Ali moja je brzina interneta vrlo velika, problem je što se ne mogu povezati sa svojim kolegama iz ceha, ne mogu spremiti napredak, ne mogu se boriti protiv zmaja i pakla i nema sezonskih kolonija jer nema internetske greške, molim popravi ovo, svi moji sati igranja idu trošiti. Mnogi ljudi se također žale na ovo, to može rezultirati udarcem od cehova. Tbh, osjećam da je ovo pay-to-win, kakav gubitak ako se ovo nastavi.
To je dobra igra, ali bilo bi bolje da možete potrošiti dragulje da dobijete zlato
Ova igra je toliko zabavna da je stvar u tome što su neke razine prejednostavne pa moram upotrijebiti svoje dragulje da vodim tešku bitku. Hvala što imaju gradove u igri tako da mogu dobiti više novca po mom mišljenju. preporučio bih ovu igru i možda vam se ponekad možda neće svidjeti u početku, ali postaje zabavno kada dobijete dragulj ili postanete dobar pa zato dajem ocjenu 4 na ovoj igri!!!
Neće se ažurirati, dobivam poruku da oslobodim 523 mb prostora?
Sjajna igra! Uvijek odgovarate i uzimate u obzir nove recenzije. Vi razvijatelji stvarno marljivi!
U redu, hajde da prijeđem odmah na ovo, kad sam ažurirao igru, jastreb druid i pozivanje golema (kao što su otrovni golemi, golemi groma, jastrebovi, itd.) nisu radili. Pokušao sam ih nadograditi, pa čak i promovirati i zamijeniti njihova mjesta, ali nije išlo, nekako pozivi više ne rade. Ovo bi mogao biti samo moj um koji je premalen ili je igra pokvarena, popravite ovo. Hvala ti <3.
Volim ovu igru, bila mi je sigurna za srce 💘 Volim to su ovi čuvari i ja ih volim Ja sam nivo 8 4 do 8 Volim tvoje aplikacije
Dobra
Igra je zabavna, ali kada dođete super daleko na razinama postaje dosadna, nije zabavna na udaljenim razinama
uživao sam u ovoj igrici sve do igre gdje je herojski dio bez ikakvih uputa kako to učiniti i svaki put kad pogriješiš potrebno je više vremena za ponovno učitavanje.....tako da izgleda da ne želiš da igramo igru .... deinstalirao sam ga sada nadam se da ste zadovoljni.
Molim vas da ovu igru učinite poštenom. Kada je u pitanju igranje igrica i grafika je sjajna. Kada sam počeo igrati Grou Castle, u nekom trenutku dobivam nagrade kada gledam reklame. no čini se da su nagrade prevara .u početku vam oglasi daju zlato, ali sada ne daju meni. iako imam pogledati oglas.
Igra Blokiraj kliker online. Igrajte besplatno - Besplatne Online ...
Moja recenzija je izbrisana.. Kako tajanstveno. Recenzirao sam ovu igru kao grabilicu novca, sve što radite u ovoj igri je da natjerate želju da trošite novac, ovisnošću. Nezdrava vrsta igre. Čuvajte se!
igra je zabavna sve dok ne dobijete dar koji vas natjera da pronađete heroja. To vam daje priliku, a ako ne pronađete heroja, tjera vas da čekate. Ne možete ga preskočiti i ne možete učiniti ništa drugo u igri. Morate imati otvorenu igru i 5 minuta između izbora. Dobra igra se brzo pokvarila zbog čega sam je deinstalirao.
Bolji bug ispravlja ovu zakrpu, ali još uvijek 1 veliki bug koji nije dirao. Način na koji se kupnje obavljaju, podaci koji spremaju igru prije ili nakon isporuke uzrokuju grešku koja ili ne isporučuje kupnju ili kaže da jest unatoč tome što nije ažurirana. (metoda promjene cijene, 4,99 i niže razlikuje se od 5,00 i više. Testirano s 1 računom na 2 identična uređaja i spremanje/učitavanje podataka prije kupnje u usporedbi s nakon kupnje radi provjere) Samo bug koji ovo zadržava od 5* pregleda. Oglasi za X3 su također čudni.
Kupio sam premium slot za heroja i zlatni rog! Molimo napravite više premium mjesta za vođu ili heroja!
Bilo je super ali se ne zeli upal