Post by sypresatotar on Feb 6, 2022 17:22:32 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ پزشکان بازی های دندانپزشکی ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ پزشکان بازی های دندانپزشکی IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ هک امتیاز بی نهایت ▞▞▞
▞▞▞ پزشکان بازی های دندانپزشکی 2022 version ▞▞▞
پزشکان بازی های دندانپزشکی ایفای نقش vuc
خیلی خوب بود
برای بهترین بخش این بازی از نظری که من در دوران حرفهای خود با هم تیمیام دنبال میکنم بسیار خوب است، اما واقعاً منطقی نیست که باید به آن بازی برود، اما ما در آن اشتباه نخواهیم کرد. شرایطی که ما در یک روز به آن نخواهیم رسید، ما در این تیم نیستیم، شانس داریم و باشگاهی که میخواهیم او را به آن بازگردانیم و میدانم که بهترین شانس را خواهم داشت که میتوانم مدیری باشم که میخواهم و او بازیکن مناسبی است. مدیر باشگاهش گفت من در بهترین شغلم بودم که این شانس را داشتم و 88
Fish Bomb - Free Fish Game Arcades Arcade gua
Game Dokter Gigi: Game Offline RPG svga
خیلی خوب است اما اگر همه چیز و شرایط هر سطحی را بدون نام ابزار نامگذاری می کردید بسیار عالی بود، مانند یک بازی مد معمولی است
خوب این بازی کمک می کند تا توسط این شبیه سازی جراحی پلاستیکی را تا یک اندازه یاد بگیری و لذت ببری. من من هستم. راستی دوست داشتن اصلا چی است؟!!! راستی نقاشی هام چطوره؟!!
بازی غیرواقعی بود، فکر میکنم فقط کودکان نوپا و بچههای کوچک آن را بازی میکنند زیرا عمل جراحی منطقی نبود، و کیفیت بسیار پایینی دارد، اما من دوست دارم که اضافههای زیادی نداشته باشد.
بد نیست خوبه ولی من ۲ تا ستاره بهش میدم هر کی دوست داره نصب کنه 🙂🙂🙂🙂🙂🙂🤩😉😉😉😗😗😗
بازی خوبی هستش من به این بازی سه ستاره میدم
بازی خوبی است اما برای گیم پلی و کودک جراحی و مضر است وگرنه من این بازی را دوست دارم
جالبه خیلی ابتداییه
تات
این از همه جهات بسیار بد است. گرافیک بد است. عقب مانده است و من را در جراحی های واقعی شروع نکنید
این بازی فوق العاده پرگل بود! من قطعاً Operate Now: Hospital را توصیه می کنم. من از این بازی متنفر بودم! اصلا واقع بینانه نبود!!
این یک بازی جالب است اما وقتی فشار خون بیمار را اندازه می گرفتم بنابراین SYS 101 بود که کاملاً پایین است همانطور که باید 120 می شد و DIY 70 بود که همچنین پایین است باید 80 باشد اما آنها آن را درست می گفتند. اطلاعات غلطی هم به ما میده و یه چیز دیگه اینکه دمای بیمار 99 بوده که الان توسط یه دانشمند درست میشه ولی بازی دمای خیلی بالایی میداد پس میخوام بگم با گذشت زمان لطفا بازیتون رو آپدیت کنید.
بازی خوب است، اما سطح محدودی دارد، حتی بعد از اینکه تمام سطح را بازی کردم، به زودی میگویند، لطفاً روی آن کار کنید تا پنج ستاره دریافت کنید.
برنامه خوبی است در واقع من امروز آن را نصب می کنم و در همان روز آن را تمام می کنم. اما در پایان نمی فهمم چه اتفاقی می افتد. شاید یک اشکال. کاش بتونی اینو درست کنی
بازی دکتر واقعا یک بازی بسیار تاثیرگذار و آموزنده است. بدون شک این یک کار عالی است که توسط توسعه دهندگان انجام می شود. گرافیک خوب و کنترل های مختلف. خیلی خوبه
خیلی خوبه امیدوارم اطلاعات اولیه لازم باشه مثلا: ضربان قلب افراد عادی باید 72 بار در دقیقه باشه و غیره... در کل 👏خوب
خیلی دعالی عالی دست سازندش درد نکنه این چی بازی مسخری
مدام خراب میشه من نمیتونم بازیش کنم احتمالا بازی خیلی خوبیه ولی نمی دونم
افتظاه
بازی خوبی است اما اگر مدت زمان هر مرحله بیشتر باشد و یک قسمت آموزشی وجود داشته باشد و یک قسمتی که خودمان بدون کمک بازی کنیم، دوست داشتنی خواهد بود.
این بازی عالی است ولی یکی از مشکلات چندش اوره
باحال نبود
من عاشق بازی هستم اما تبلیغاتش خیلی زیاد است!!! اوه! کایریتا
بدترین بازی جهان این برا بچه های زیر ۱۰سال هستش دوتا ستاره بیشتر نمی دم بخواطر نتم که هدر رفت.
بازی بسیار واقع گرایانه است و همچنین آهنگ بسیار زیبایی است که باعث می شود در طول یک عمل احساس احساس کنم
هیچ چیز خاصی نیست، این بازی خسته کننده است، کامپیوتر تمام جراحی ها را انجام می دهد شما فقط یک کمک پرستار هستید، فقط ابزارها را به کامپیوتر می دهید
من عاشق بازی هستم 🖤 اما امیدوارم که بتوانم دکتر را مانند یک عکس واقعی نه تنها حرکت دهم، بلکه آن را هنگام عمل دوست دارم.
سه ستاره بسته زیاد باحال نیس
سلام این بازی هی تکرار میشه یانه یکی بهم بگه ممنون میشم😊😊😊😊
بدک نیست برا بچه هاست
این بازی خوب است اما بعد از چند روز نمی توانیم بازی کنیم، تجهیزات را به سادگی نشان نمی دهد
اشتباهاتی پیدا کردم، در حین عمل، بعد از چسباندن قلب، بازی فقط به من گفت پوست را ببندم و آن را بدوزم و بانداژ کنم.!!! اشتباه این است که در جراحی اول، بازی به من گفت که استخوان دنده ها را برش بده، اما وقتی عمل جراحی تقریبا تمام شد، بازی استخوان دنده را پس نگرفت، به من گفت که فقط پوست را ببند، بدوزم و بگذارم. بانداژ. ماه گذشته، در بازی دیگری که من فقط مانند جراحی بازی کردم، دقیقاً مانند این، اما آنها در مجموع آنچه را که در جراحی بریده شده بود قرار دادند.